Banner Image
Adhesive and Bonding Eurasia 2027 - Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı
Artkim Fuarcılık Tic. A.Ş.

Adhesive and Bonding Eurasia 2027 - Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri Fuarı

Türkiye’nin En Büyük Yapıştırıcı ve Yapıştırıcı Teknolojileri Fuarı

Adhesive & Bonding Eurasia 2027, yapıştırıcı, mastik ve yüzey işlem teknolojileri alanında Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve yapıştırma teknolojileri fuarı olarak 24-26 Kasım 2027 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Fuar; yerli ve yabancı birçok firmaya ev sahipliği yaparak üretici ile alıcı arasında güçlü bir köprü kurma misyonunu 2027 yılında da sürdürecek. Katılımcılar ürünlerini, hammaddelerini, bileşenlerini ve teknolojik çözümlerini doğrudan karar vericilerle buluşturma fırsatı yakalayacak.

Adhesive & Bonding Eurasia 2027; yeni satış olanakları yaratmak, ulusal ve uluslararası pazarda marka bilinirliğini artırmak, doğru alıcılarla fuar öncesinden randevu oluşturmak ve sektörün güncel ihtiyaçlarını yerinde gözlemlemek isteyen firmalar için stratejik bir platform sunar.

Fuar Künyesi
Başlangıç Tarihi:

24.11.2027

Bitiş Tarihi:

26.11.2027

Fuar Salonu:

1,3

Fuarın Konusu:

Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojileri

Organizatör:

Artkim Fuarcılık Tic. A.Ş.